Contact creare site

Suntem aici să te ajutăm 7 zile din săptămână, de obicei răspundem

imediat. 

Detalii generale

Dacă ești interesat de realizare site-uri web sau de serviciile noastre te invităm să trimiți un mesaj sau să ne contactezi telefonic.

 

0754-629.075

contact@webconstruct.ro

AI întrebări?

FAQ

Aici găsești cele mai comune întrebări, împreună cu răspunsurile necesare.

  1. Ne prezinți afacerea împreună cu toate detaliile aferente, orice lucru important care te face diferit față de ceilalți, etc.
  2. Îți proiectăm site-ul și ți-l prezentăm.
  3. Decizi ce e relevant și ce nu, dacă mai sunt necesare modificări sau alte precizări.
  4. Creăm site-ul, efectuăm împreună revizii, optimizări și SEO.
  5. Îl publicăm și din acel moment afacerea ta crește considerabil.

Dacă este un simplu site de prezentare, în jur de 48 de ore cu tot cu SEO, înregistrare pe google al firmei, pagină de facebook și instagram.

Dacă este un magazin online complex, durata variază începând cu 7 zile până la 30 de zile, timp în care vei fi ținut la curent cu update-urile.

Cu experiență de 4 ani în promovare pe social media sau google adwords, vă putem asigura campanii care țintesc grupuri de persoane ce ar putea fi interesate de serviciile sau produsele dumneavoastră. Bugetul îl stabiliți dumneavoastră și noi lucrăm în parametrii doriți, oferind conversie de la simplu vizitator la client fidel fără să aruncăm banii dumneavoastră pe geam.

Desigur, transmite-ne informațiile necesare despre afacerea ta și noi îți construim site-ul pe un domeniu temporar. Dacă suntem convingători, îl putem muta cu ușurință pe noul tău domeniu pe care îl primești gratuit la orice pachet.

Desigur, există pachete de întreținere site-uri începând cu 20 € până la 100 € ce garantează actualizarea WordPress, a modulelor, adăugarea addon-urilor premium, host, redesign, creare Logo, bannere, etc.

SC Light Byte Servicii Informatice SRL

CUI: 34697132

Nr. reg. Com.: J38/357/2015

Contact